Imi úraz

07.03.2019 18:31

Bohužel k nám osud není vždy jen přívětivý...
Dne 1. února měla naše nejmladší holčička Iminka vážný úraz. Při hře na zahradě narazila na roh betonové zdi a utrpěla otevřenou zlomeninu spodní čelisti, která silně krvácela. Díky rychlé a skvělé péči naší paní doktorky MVDr. Minaříkové, která Iminku uvedla do umělého spánku a zajistila urgentní převoz Pet medicem na kliniku, byla během dvou hodin Iminka na operačním sále Vetcentra. Operace dopadla dobře, byla bez komplikací, ale, bohužel, Iminka přišla o 3 zuby (I2, I3 a špičák na levé straně dolní čelisti). Imi si také vyzkoušela jednu noc na klinice, kterou úžasně zvládla a dostala spousty pochval od sestřiček, protože byla moc hodná a poslušná. Za což jsem na ni nesmírně pyšná. Bylo to prvně, kdy byla mimo domov a bez svojí smečky.
Zatím všechny kontroly u MVDr. L. Duchka dopadly skvěle. Iminka se skvěle zotavuje a implantát, dráty a šrouby jsou na svém místě a plní svou funkci - drží spodní čelist, aby srostla. Další rtg kontrola nás čeká v květnu a ukáže se, jak kost srostla. Operační výkon byl proveden tak, že na Imi není vůbec vidět, že by byla po tak těžkém úrazu.
Jsem šťastná, že to takhle dopadlo... mohlo to dopadnout tragicky....

Tímto moc děkuji za úžasnou péči naší paní doktorce MVDr. D. Minaříkové (veterina Jinočany) a operačnímu týmu Vetcentra a následně za péči panu doktoru MVDr. L. Duchkovi.

Veliký dík patří naší psí mamince Markétce, protože mi byla celou dobu neuvěřitelnou psychickou oporou a vše sdílela s námi ♥♥♥.
Také děkuji všem, kteří na nás mysleli ♥.
 

 

foto: Imi, den po operaci ♥